Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 17-20 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. O produktu
  3. Bez lepku

Bez lepku

Proč vaříme BEZ LEPKU

V současné globalizované gastronomii se lepek používá často všude tam, kde je potřeba nahradit dražší původní surovinu. Tím se do našeho trávicího traktu dostává mnohem více lepku, než jsme schopni normálně zpracovat a to pak následně může způsobovat různé zdravotní potíže.

My však na zahušťování omáček používáme směs rýžové a kukuřičné mouky, které nejsou geneticky modifikované.

Obvykle vypadá náš jídelníček takto

  • Snídaně: rohlík (LEPEK) s máslem, kobliha (LEPEK) nebo jogurt s křupinkami (LEPEK)
  • Svačina: chléb (LEPEK) se šunkou (LEPEK)
  • Oběd: polévka - vývar s nudlemi (LEPEK), hlavní jídlo - krůtí se sýrovou omáčkou (LEPEK), houskový knedlík (LEPEK)
  • Svačina: káva s koláčem (LEPEK), nebo sušenkou (LEPEK)
  • Večeře: těstovinový salát (LEPEK), sekaná (LEPEK), kečup s pšeničným škrobem (LEPEK). Pivečko na konec (LEPEK).


BEZ LEPKU vaříme proto, abychom umožnili prevenci i těm, kteří zatím s lepkem problémy nemají. Často si neuvědomujeme, že vztah mezi nemocí a naším stravováním je velmi úzce spjat. Časový interval mezi tím, jak se nesprávně stravujeme a tím, kdy vypukne nemoc, může být i velmi dlouhý (třeba i desítky let). Lidské tělo se totiž celkem dobře přizpůsobuje našemu nesprávnému stravování, ale není to nekonečné a nemoc nakonec může propuknout.

 

Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

 

 
Kontakty
Ing.Dana Kovářová
(Po-Pá, 17-20 hod.)
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz